ΑΔΕΔΥ-Μονιμοποίηση συμβασιούχων: Κινητοποίηση για την δίωξη σε μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Κινητοποίηση την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί στα Δικαστήρια της πρ. Σχολής Ευελπίδων ανακοίνωσε η ΑΔΕΔΥ για συμπαράσταση στα μέλη τη;ς ΠΟΕ-ΟΤΑ που διώκονται για τις κινητοποιήσεις του Ιουνίου του 2017  «με αίτημα την μονιμοποίηση των συμβασιούχων στις υπηρεσίες καθαρότητας των Ο.Τ.Α.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της,  τη σχετική ανακοίνωση της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α., εκφράζει την αμέριστη στήριξη και αλληλεγγύη του δημοσιοϋπαλληλικού κόσμου στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. που δικάζονται την

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 στις  10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ

Στο Δ΄ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΚΤΙΡΙΟ 7

Για μια ακόμη φορά, ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον των 11 (έντεκα) μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής με την κατηγορία της «πρόκλησης ρύπανσης του περιβάλλοντος από πρόθεση»  κατά την διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο του 2017, με αίτημα την μονιμοποίηση των συμβασιούχων στις υπηρεσίες καθαρότητας των Ο.Τ.Α.

Με την επιχειρούμενη ποινικοποίηση των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων, το μόνο που καταφέρνουν είναι να ισχυροποιούν τις θέσεις και τα αιτήματα του Συνδικαλιστικού Κινήματος ώστε να συνεχίσουν ακόμη πιο δυναμικά και μαζικά να διεκδικούν την ανατροπή αυτών των πολιτικών που τους οδηγούν στην εξαθλίωση.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απαιτεί:

Να σταματήσουν, επιτέλους, όλες οι ποινικές και πειθαρχικές διώξεις που έχουν ασκηθεί σε βάρος εργαζομένων.

Να σταματήσει η ποινικοποίηση των συνδικαλιστικών και κοινωνικών αγώνων.

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, δεν εκβιάζονται και δεν τρομοκρατούνται. Θα συνεχίσουν ενωμένοι τον αγώνα τους για την ανατροπή της αντιλαϊκής μνημονιακής πολιτικής που εφαρμόζουν και που έχει διαλύσει την ελληνική κοινωνία.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΑΔΕΔΥ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!