ΑΔΕΔΥ: Η κυβέρνηση επιστρατεύει ακόμα και την αστυνομία για να προωθήσει την αξιολόγηση

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., με ανακοίνωση της και λαμβάνοντας υπόψιν σχετική ενημέρωση από την ΠΟΕΔΗΝ, καταγγέλλει τον αναπληρωτή Διοικητή του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης (Ε.Κ.Α.), ο οποίος στην εναγώνια προσπάθεια του να προωθήσει την εφαρμογή της μνημονιακής «αξιολόγησης», δεν δίστασε να αποστείλει πρόσκληση για συνέντευξη σε εργαζόμενη, ακόμα και με την αστυνομία.

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μετά την άρνηση της συντριπτικής πλειονότητας των εργαζομένων να υιοθετήσουν τις διαδικασίες της «αξιολόγησης», συμμετέχοντας στην απεργία – αποχή που έχουν κηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και οι Ομοσπονδίες, επιχειρεί με τέτοιες αυταρχικές και επικίνδυνες μεθόδους, να κάμψει το φρόνημα και τον αγώνα τους.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείο Υγείας να ανακαλέσει στην τάξη τον αναπληρωτή Διοικητή του Ε.Κ.Α. και να σταματήσει την επιχείρηση, που είναι σε εξέλιξη σε μια σειρά Νοσοκομεία, να τρομοκρατηθούν οι εργαζόμενοι, με κεντρικό πολιτικό στόχο να περάσει η «αξιολόγηση».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους, να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του αγώνα και να μην υποκύπτουν στις πιέσεις, τους εκβιασμούς και τις αυταρχικές πρακτικές της κυβέρνησης και των μηχανισμών που ενεργοποιεί.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!