ΑΔΕΔΥ: Καταγγέλλει την παρουσία της αστυνομίας μέσα σε κτήριο του ΟΑΕΔ

  • Απο Aftodioikisi Press
  • 23 Ιουλίου 2020 - 13:14
  • Comments Off

Η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει την παρουσία της αστυνομίας μέσα σε κτήριο του ΟΑΕΔ.

Αναλυτικά:

Όπως με κοινή τους ανακοίνωση  καταγγέλλουν οι τρεις Ομοσπονδίες Π.Ο ΕΜΥΔΑΣ,  ΠΟΠΟΚΠ  και η  Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ,  κατά τη διάρκεια στάσης εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020,  έλαβε χώρα ένα πρωτοφανές για τα συνδικαλιστικά χρονικά γεγονός.

Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας και της συγκέντρωσης συνδικαλιστικών στελεχών και εργαζομένων του ΟΑΕΔ εντός του κτηρίου της Διοίκησης και έξω από την αίθουσα του ΔΣ, εμφανίστηκαν αστυνομικοί οι οποίοι είχαν την απαίτηση να ρυθμίσουν πόσοι  εκπρόσωποι εργαζομένων θα επιτραπεί να μπουν στη συνεδρίαση του Δ.Σ του ΟΑΕΔ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την παρουσία της αστυνομίας εντός του κτηρίου της Διοίκησης του ΟΑΕΔ σαν μια  επιχείρηση της Κυβέρνησης για τρομοκράτηση και φίμωση της φωνής των εργαζομένων. Εντάσσεται προφανώς στις νέες κυβερνητικές κατευθύνσεις σχετικά με την καταστολή των συγκεντρώσεων, των διαδηλώσεων και των συνδικαλιστικών δράσεων.

Καλούμε όλα τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους σε επαγρύπνηση ενάντια σε αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις που επιχειρεί η Κυβέρνηση της ΝΔ.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΑΕΔ, ΑΔΕΔΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!