ΑΔΕΔΥ: Άμεση παύση της δίωξης των εργαζομένων στους καταρράκτες της Έδεσσας

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ , με αφορμή τη δίκη 21 εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Καταρρακτών και άλλων συνδικαλιστών, που γίνεται στις 22 του Φλεβάρη στην Έδεσσα, ανακοινώνει τα εξής:

Απαιτεί την άμεση παύση της δίωξης και την απαλλαγή των συναδέλφων μαςεργαζομένων στη Δημοτική Επιχείρηση και των συνδικαλιστών που τους συμπαραστάθηκαν.
Καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα και τους πολίτες σε συγκέντρωση συμπαράστασης την Παρασκευή 22 Φλεβάρη 2019 και ώρα 09:00 π.μ. στα δικαστήρια της Έδεσσας. Καμιά δίωξη, κανένας εργοδοτικός εκφοβισμός δεν θα σταματήσει τους εργατικούς και κοινωνικούς αγώνες.
Κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας σε όλες της Δημόσιες Υπηρεσίες τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, για την Παρασκευή 22 Φλεβάρη 2019 από 9:00 π.μ. έως 12:00 π.μ.
Ο πρόεδρος και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα παρευρεθούν στη δίκη και θα καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΥΣΗ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΕΔΕΣΣΑ, ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ, ΔΙΩΞΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!