ΑΔΕΔΥ: Αλληλεγγύη στις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών

Μετά τις  αναβολές της δίκης του αστυνομικού των ΥΜΕΤ, ο οποίος στις 10 Ιουλίου 2014 τραυμάτισε τις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, συνεκδικάζονται την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019, τόσο η μήνυση των καθαριστριών εις βάρος του αστυνομικού ως υπεύθυνο για τον τραυματισμό τους, όσο και η μήνυση που κατέθεσε ο αστυνομικός εις βάρος τους.

Με αφορμή τη δίκη, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει  την αλληλεγγύη της στις καθαρίστριες και καλεί τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου, των Δ.Σ. των Ομοσπονδιών και των Σωματείων του Δημοσίου να δώσουν το «παρών» την Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019, ώρα 10:00 π.μ., στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (κτήριο προκάτ).

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απαιτεί:

να αθωωθεί η  Βάσω Γκόβα και να σταματήσουν όλες οι ποινικές διώξεις κατά των καθαριστριών που έδωσαν δυναμικό, πολύμηνο αγώνα για το δικαίωμα τους στην εργασία να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο αστυνομικός των ΥΜΕΤ που τραυμάτισε τις Ευαγγελία Αλεξάκη και Βάσω Γκόβα.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΔΕΔΥ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!