ΑΔΕΔΥ: Στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ – κάλεσμα στη συναυλία της Πέμπτης

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του ραδιοφώνου, συμμετέχει και καλεί στη μεγάλη συναυλία στήριξης και αλληλεγγύης του αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ, την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 20:30, στο κλειστό γήπεδο Περιστερίου (Τζων Κένεντυ και Γιαννιτσών).

Όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση:

Οκτώ μήνες μετά το μαύρο στις οθόνες και στον πολιτισμό μας, εξαιτίας των καταστροφικών και αδιέξοδων πολιτικών της συγκυβέρνησης, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συνεχίζουν αλληλέγγυα τον αγώνα τους, με στόχο να κρατηθεί ζωντανή η ΕΡΤ και να ενισχυθεί η δυνατότητα εκπομπής της, ως ανοιχτή φωνή στη δοκιμαζόμενη και αγωνιζόμενη ελληνική κοινωνία.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, κρατούν με τη στήριξη ανθρώπων του πολιτισμού και των Κινημάτων, Φορέων και κάθε αλληλέγγυου αγωνιστή, ακόμα ζωντανή την ΕΡΤ, μέσω ERT OPEN – ET 3 – ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ κεντρικά και στην περιφέρεια με τις τοπικές ΕΡΑ, σε όλη την Ελλάδα και στη διασπορά.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΔΕΔΥ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΕΡΤ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!