ΑΔΕΔΥ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα έξω από τη ΓΑΔΑ

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΓΑΔΑ καλεί η ΑΔΕΔΥ τα συνδικαλιστικά στελέχη των Ομοσπονδιών-μελών της και των πρωτοβάθμιων Σωματείων του Δημοσίου Τομέα αύριο Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ έχει ως εξής:

«Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής καλεί αύριο, Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, τα μέλη του Προεδρείου της Συνέλευσης του ΕΚΠΑ προκειμένου να δώσουν ένορκη κατάθεση.
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκτιμά πως πρόκειται για απαράδεκτη επέμβαση στην εσωτερική λειτουργία των Συλλόγων και απόπειρα ποινικοποίησης της Συνδικαλιστικής Δράσης.
Καλεί τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους, τις νέες και τους νέους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους να υπερασπίσουν τις συνταγματικά κατοχυρωμένες συνδικαλιστικές ελευθερίες και το δικαίωμα στην απεργία.
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη των Ομοσπονδιών-μελών της και των πρωτοβάθμιων Σωματείων του Δημοσίου Τομέα να δώσουν δυναμικό «παρών» έξω από τη ΓΑΔΑ την Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013, στις 8:30 π.μ., όπου εξετάζονται ενόρκως τα μέλη του Προεδρείου της Συνέλευσης του ΕΚΠΑ.»

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΔΕΔΥ, ΓΑΔΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]