ΑΔΕΔΥ Λέσβου: Συζήτηση για τις απολύσεις σε ΟΤΑ και Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων των συλλόγων ΟΤΑ Λέσβου, Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και Πανεπιστημίου Αιγαίου στηρίζει το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Λέσβου και «καλεί όλους τους εργαζόμενους να αντισταθούν και να αγωνιστούν εναντία στη βάρβαρη επίθεση σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζόμενων και της κοινωνίας». Αύριο, δε, στις 6 το απόγευμα, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης, διοργανώνει συζήτηση – ενημέρωση για τις αποφάσεις και τις αποφάσεις σε παλλεσβιακό επίπεδο το αμέσως προσεχές διάστημα, για το κύμα απολύσεων που έρχεται σε ΟΤΑ και Πανεπιστήμιο.

Όπως λέει. «οι απολύσεις δεν αφορούν μόνο τους συναδέλφους η τις υπηρεσίες που θίγονται άμεσα. Θα συνεχιστούν και θα επεκταθούν σε όλες τις υπηρεσίες η τις κατηγορίες προσωπικού στο  δημόσιο. Αφορούν κάθε εργαζόμενο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αφού θέλουν να συντρίψουν την ιδέα της σταθερής εργασίας με δικαιώματα».

Με πληροφορίες από lesvosnews.net

 

Διαβάστε επίσης:
Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης κατά των πολιτικών λιτότητας

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!