ΑΔΕΔΥ: Υποστήριξη στις κινητοποιήσεις των υπαλλήλων ΔΟΥ

Την συμπαράστασή της στις κινητοποιήσεις των υπαλλήλων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες εναντίον των απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων γνωστοποίησε η Εκτελεστική Επιτροπή ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή της, η οποία καλεί τα μέλη του γενικού συμβουλίου, των διοικητικών συμβουλίων των ομοσπονδιών – μελών της, των διοικητικών συμβουλίων των πρωτοβάθμιων σωματείων τους και όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία που έχει προκηρύξει η ΠΟΕ – ΔΟΥ για την Τρίτη στις 19.00 έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

«Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε τις μνηµονιακές πολιτικές και να προωθήσουμε µια άλλη πολιτική που θα υπηρετεί τους εργαζόμενους και την κοινωνία και θα βασίζεται στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας µε την ενίσχυση του Δημόσιου Τομέα. Μια πολιτική που θα προστατεύει και θα διευρύνει τα δημοκρατικά, κοινωνικά και συλλογικά δικαιώματα των εργαζομένων», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΔΕΔΥ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΔΟΥ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!