45 υπάλληλοι στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας

Με 45 νέους συμβασιούχους θα ενισχυθεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Αποπεράτωση οδικών υποδοµών του Αυτοκινητόδροµου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαµάτα και κλάδος Λεύκτρο –Σπάρτη». Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις διάρκειας έως τις 31 Δεκεμβρίου με δυνατότητα παράτασης.

Η κατανομή ων θέσεων έχει ως εξής: ΠΕ Αρχαιολόγων 5, ΠΕ Αρχιτέκτων Μηχανικός µε εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη µνηµείων 2, ΤΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης 2, ΥΕ Εργατοτεχνιτών για ανασκαφικές εργασίες 36.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όσοι επιθυµούν να προσληφθούν, καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, νοµίµως επικυρωµένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή κατά τις ώρες 08:00 – 15:00, είτε ταχυδροµικά (σε περίπτωση ταχυδροµικής υποβολής οι αιτήσεις µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ηµεροµηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στο γραφείο της γραµµατείας της ΕΦ.Α.ΛΑΚ., στην διεύθυνση Αγησιλάου 59 Σπάρτη ΤΚ 23100, υπόψη κου Νίκου Αποστολάκου ή κας Λυµπεράκη Νίκας (τηλ. επικοινωνίας: 27310-25363) εντός προθεσµίας πέντε (5) εργασίµων ηµερών που αρχίζει από την εποµένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόµβο (ιστοσελίδα) της εφαρµογής ∆ΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 27/10/2015 έως και 03/11/2015).

Δείτε την ανακοίνωση εδώ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΛΑΚΩΝΙΑ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!