21 θέσεις εργασίας στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καλλιθέας-Αιτήσεις έως 5/11 (προκήρυξη)

Με 21 νέους συμβασιούχους θα ενισχυθεί ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» στο πλαίσιο της στελέχωσης των παιδικών σταθμών του Δήμου Καλλιθέας. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις εργασίας διάρκειας έως τις 31 Αυγούστου 2016 με δυνατότητα παράτασης.

Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής: ΠΕ Ιατρών (παιδίατρος ) 1, ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων 7, ΤΕ Λογιστών 1, ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων 6, ΥΕ Καθαριστών 6.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: «Οργανισµός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης “Γιάννης Γάλλος”» ∆ήµου Καλλιθέας, Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις ∆ήµου Καλλιθέας, Τ.Θ.78514, Τ.Κ.17602, υπόψιν κας Τσιακµάκη Αγγελικής (τηλ. επικοινωνίας: 2109598555 – εσωτ.3).

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει στις 27 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 5 Νοεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!