2 θέσεις σχολικών τροχονόμων στο Καρπενήσι

Ανακοίνωση για την πλήρωση δυο θέσεων Εθελοντή Σχολικού τροχονόμου, στο 1ο και 2ο Δημοτικό σχολειό Καρπενησίου σύμφωνα με τα παρακάτω:

1. Η πρόσληψη θα γίνει μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους 2014-2015.

2. Στη θέση αυτή μπορεί να απασχοληθεί κάθε ενήλικο άτομο, άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα από το αν εργάζεται ή όχι. Αρκεί να μπορεί να ανταποκριθεί στο ωράριο και τις υποχρεώσεις του.

3. Οι ώρες απασχόλησης είναι: • Από τις 7.50 μέχρι τις 8.10 το πρωί • Από τις 14.00 μέχρι τις 14.15 το μεσημέρι. Οι ώρες αυτές, που αφορούν την προσέλευση και την αποχώρηση των μαθητών προς και από το σχολείο, μπορεί να αλλάξουν, αν για οποιοδήποτε λόγο τροποποιηθούν οι ώρες λειτουργίας του σχολείου.

4. Στον εθελοντή Σχολικό τροχονόμο θα» καταβάλλεται από τη Σχολική επιτροπή μηνιαία αποζημίωση ύψους 176 ευρώ, για την κάλυψη των εξόδων κίνησής του, από σχετική επιχορήγηση του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α

5. Ο εθελοντής Σχολικός τροχονόμος δεν ασφαλίζεται σε κανένα ασφαλιστικό φορέα.

6. Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ο Σχολικός τροχονόμος χρησιμοποιεί φορητή πινακίδα «STOP» και φορά γιλέκο, χρώματος ανοικτού κίτρινου. Στην εμπρόσθια και οπίσθια όψη του αναγράφεται, σε δύο παράλληλες γραμμές, με κεφαλαία γράμματα, ανεξίτηλου μαύρου χρώματος η φράση «ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ». Το γιλέκο και οι πινακίδες χορηγούνται από το σχολείο.

7. Το άτομο που θα επιλεγεί θα ασκήσει τα καθήκοντά του αφού εκπαιδευτεί κατάλληλα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν από 11-11-2014 μέχρι και 17-11-2014 στα γραφεία της Ενιαίας Σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Καρπενησίου στο Δημαρχείο Ύδρας 6 περιοχή Προφήτη Ηλία τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αίτηση .

2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη διεύθυνση των Σχολείων και στα τηλέφωνα: (1ο Δημοτικό Καρπενησίου 2237022266) και ( 2ο Δημοτικό 2237022777) και στην υπάλληλο του Δήμου Καρπενησίου κ .Αγγελική Μπέσσα στο τηλέφωνο 2237350039.

Πηγή: www.dikaiologitika.gr

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΡΟΣΛΗΨΗ, ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!