2 θέσεις εργασίας στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Την πρόσληψη δύο νέων συμβασιούχων προωθούν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Θα υπογραφούν συμβάσεις εργασίας διάρκειας έως τις 31 Ιουλίου 2016. Στο διαγωνισμό συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 έως 65 ετών. Θα επιλεγούν: ΠΕ Διοικητικών 1, ΔΕ Οδηγού (Σχολικού Λεωφορείου, με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) 1.

Ο οδηγός πρέπει να διαθέτει δίπλωμα ΙΕΚ τεχνικών αυτοκινήτων οχημάτων, επαγγελματική άδεια οδήγησης Δ’ κατηγορίας, Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΝΠΔΔ «Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής», Αισώπου 6, Τ.Κ 15343, υπόψη κας Κωνσταντίνας Σκούρη (τηλ. επικοινωνίας: 210 6391703).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, στα παραρτήματα αυτής και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Αγίας Παρασκευής, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΔΗΓΟΣ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ, ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]