τηλεργασία-πρόσθετη-αμοιβή-για-τους-υ-757657
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ | 17.10.2020 | 14:00

Τηλεργασία: Πρόσθετη αμοιβή για τους υπαλλήλους που εργάζονται από το σπίτι

Με τίτλο: «Η νέα ρύθμιση για την τηλεργασία» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews. Η εφημερίδα δημοσιεύει  αποκλειστικά ολόκληρο το άρθρο του νομοσχεδίου που θα κατατεθεί στη Βουλή.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Τι πρέπει να γνωρίζουν εργαζόμενοι και εργοδότες για το νέο καθεστώς της εξ αποστάσεως απασχόλησης.

-Τι προβλέπει η διάταξη του υπουργείου Εργασίας για συμβάσεις, ωράριο και αποδοχές.
– Οι επιχειρήσεις θα καταβάλλουν πρόσθετη αμοιβή για την κάλυψη των δαπανών τηλεπικοινωνιών, αγοράς
εξοπλισμού και συντήρησης σε όσους εργάζονται από το σπίτι.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Το δραματικό παρασκήνιο της Συνόδου Κορυφής. Οι επαφές του Κυριάκου και ο ρόλος της Μέρκελ. Τι ζήτησε ο Ελληνας πρωθυπουργός από τους ομολόγους του. Οι προσπάθειες του Βερολίνου για να αποφευχθεί η άμεση επιβολή κυρώσεων από την Ε.Ε. στην Αγκυρα. Η παρέμβαση Μακρόν που «ισορρόπησε» την τελική απόφαση στις Βρυξέλλες.

– «Ο Ερντογάν έχει πολλούς εχθρούς στον στρατό και στην κυβέρνησή του». Η δημοσιογράφος της γερμανικής εφημερίδας «Die Welt», που αποκάλυψε ότι ο γιαλαντζί σουλτάνος ζήτησε από τους στρατηγούς του να βυθίσουν ένα ελληνικό πλοίο, μιλά στην «R».

– Ντόρα Μπακογιάννη: «Η ελληνική κυριαρχία είναι τα 6 μίλια και η δυνητική τα 12 μίλια. Αυτό είναι ένα μονομερές δικαίωμα, το οποίο η χώρα μας θα το ασκήσει όταν και όποτε αποφασίσει».

– Γιώργος Κατρούγκαλος: «Πρέπει, με την επέκταση των χωρικών υδάτων, να καταστεί σαφές ότι δεν θα αποδεχθούμε τετελεσμένα, ούτε σήμερα στο Καστελλόριζο ούτε αύριο στην Κρήτη».

– Συναγερμός για τον κορωνοϊό. Ποιοι εισηγούνται να εφαρμοστεί το γαλλικό μοντέλο και στην Αττική! Τι δηλώνουν στην «R» μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων. Ελπίδες για κυκλοφορία του εμβολίου μέχρι τα Χριστούγεννα.

– Η Microsoft πάει Λαύριο! Στις εγκαταστάσεις του παλαιού εργοστασίου κλωστοϋφαντουργίας «Αιγαίον» θα γίνει η επένδυση του αμερικανικού κολοσσού.

– Η ώρα της φυλακής για τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής. Η απομόνωση των 60 ημερών για τους 7 του διευθυντηρίου. Πώς έχουν διαμορφωθεί τα κελιά τους και ποιοι θα επιτηρούνται επί 24ώρου βάσεως.

– Εγκλημα πάθους στο Λουτράκι. «Ποτέ δεν πίστεψα ότι αυτή η σχέση θα ήταν μοιραία για τη μητέρα μου». Τι κατέθεσε η 20χρονη κόρη της Ουκρανής που δολοφονήθηκε μαζί με τον φαρμακοποιό σύντροφό της στην εξοχική της κατοικία.

– Αριστοτέλεια Δόγκα: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου». Η εισαγγελέας της δίκης στην υπόθεση Τοπαλούδη μιλά

στην «R» για την επίθεση που δέχθηκε από άγνωστο έξω από το σπίτι της.