Παρασκευή
29
Σεπτέμβριος
Back

Θέμα του ΥΠΟΙΚΟ η εκκένωση του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ

Την εκτίμηση ότι η ΝΕΡΙΤ θα λειτουργήσει το Μάρτιο εξέφρασε ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Γιώργος Προκοπάκης. Υποστήριξε ότι δεν υπάρξει “καμία προνομιακή μεταχείριση σε πρώην εργαζομένους της ΕΡΤ“, σε σχέση με τις προσλήψεις στη ΝΕΡΙΤ που θα γίνουν, όπως διαβεβαίωσε, μέσω ΑΣΕΠ.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της εκκένωσης του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, ο κ. Προκοπάκης δήλωσε ότι είναι θέμα του μετόχου, δηλαδή του υπουργείου Οικονομικών.

Το υπουργείο Οικονομικών «θα μας δώσει το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο και τον εξοπλισμό, για να προχωρήσουμε τη δουλειά μας» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «πρόκειται για μια ευαίσθητη κατάσταση και διαδικασία που πρέπει να τη σεβαστούν όλοι, και ο μέτοχος που είναι το υπουργείο Οικονομικών και οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!