τέμπη-ακινητοποιημένα-τρένα-και-προα-487472
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ | 09.03.2023 | 08:23

Τέμπη: Ακινητοποιημένα τρένα και προαστιακός μέχρι την Παρασκευή

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς (ΠΟΣ – ΜΣΤ) μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοικήσεων (μέλη ΔΣ και Πρόεδροι και Γεν. Γραμματείς των Σωματείων – Μελών της) αποφάσισε να συνεχίσει τις απεργιακές κινητοποιήσεις μέχρι την Παρασκευή 10 Μαρτίου.

Μετά από αυτή την απόφαση τρένα και προαστιακός παραμένουν ακινητοποιημένα μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαρτίου.

Σήμερα μάλιστα Πέμπτη 9 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον νέο Υπουργό Επικρατείας και Μεταφορών Γιώργο Γεραπετρίτη. Εκεί τα μέλη πρόκειται να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την επανεκκίνηση του Σιδηροδρόμου, υπογραμμίζοντας ότι το οφείλουν «σε όλους τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα, ως ελάχιστο φόρο τιμή».

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς (ΠΟΣ-ΜΣΤ) απαιτεί ασφαλή, ποιοτικό και δημόσιο σιδηρόδρομο.

«Μετά τη λήξη της θα επαναπροσδιορίσουμε τη στάση μας, γιατί ο αγώνας μας για την απόδοση ευθυνών και ασφάλεια των μεταφορών δεν τελειώνει εδώ. Το ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ σε όλους τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα, ως ελάχιστο φόρο τιμής» τονίζουν στην ανακοίνωσή της η ΠΟΣ-ΜΣΤ.