συπα-υπό-διωγμό-οι-υπάλληλοι-που-στ-1140564
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ | 14.03.2023 | 13:07

ΣΥΠΑ: Υπό “διωγμό” οι υπάλληλοι που σταθμεύουν έξω από κτίριο της περιφέρειας

Τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να παραχωρηθεί από το Δήμο Αθηναίων χώρος στάθμευσης για τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής έξω από το κτίριο που βρίσκεται επί της Συγγρού 80-88, ζητά η ΣΥΠΑ από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθήνας, Γεώργιο Βλάχο.

Αναλυτικά η επιστολή:

Σε συνέχεια προηγούμενου εγγράφου μας και με αφορμή τον «διωγμό» που υφίστανται τα μηχανάκια που είναι σταθμευμένα στην παρόδια στοά του κτιρίου επί της Λ. Συγγρού 80-88, εφαπτόμενα στο κτίριο, όπου στεγάζονται δεκάδες υπηρεσίες της Περιφέρειας και δεδομένου ότι:

  • Τα περισσότερα μηχανάκια είναι υπαλλήλων – εργαζομένων στο συγκεκριμένο κτίριο και χρησιμοποιούνται εν κατακλείδι και για υπηρεσιακές μετακινήσεις τους κατά την διάρκεια του ωραρίου εργασίας τους.
  • Ο χώρος που υπάρχει μπροστά στο κτίριο έχει πλάτος πολλών μέτρων (πλέον των 9 μέτρων / στοά 4 μέτρων και πεζοδρόμιο 5 μέτρων), με αποτέλεσμα η διέλευση όλων των πολιτών να γίνεται έτσι κι αλλιώς ανεμπόδιστα.
  • Δεν έχει παραχωρηθεί καμία θέση στάθμευσης από το Δήμο Αθήνας ούτε για αυτοκίνητα (υπηρεσιακή ή ΙΧ) ούτε για μηχανάκια, γύρω ή κοντά στο συγκεκριμένο κτίριο.
  • Δεν υπάρχει χώρος για στάθμευση των μηχανών σε άλλο σημείο, αφού ΙΧ πολιτών καλύπτουν κάθε εκατοστό στους γύρω δρόμους.

Ζητάμε:

Να προχωρήσετε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να παραχωρηθεί από το Δήμο Αθηναίων χώρος στάθμευσης για τα μηχανάκια των υπαλλήλων και μέχρι τότε να παραχωρηθεί συγκεκριμένος χώρος στα υπόγεια παρκινγκ του κτηρίου.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνηση.