συπα-σταματήστε-τις-αυθαίρετες-μετα-750164
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ | 03.08.2022 | 13:46

ΣΥΠΑ: Σταματήστε τις «αυθαίρετες μετακινήσεις» υπαλλήλων στην Περιφέρεια Αττικής

Συνεχίζει να «μετακινεί» η Περιφερειακή Αρχή Πατούλη/ΝΔ όποιον συνάδελφο δεν κλείνει τα μάτια του σε ότι συμβαίνει γύρω του, όποιον συνάδελφο έχει άποψη, που χαλάει τη σούπα μερικών, όποιον δεν σκύβει το κεφάλι.

Τα παραπάνω καταγγέλλει με ανακοίνωση του, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής και παράλληλα σημειώνουν:

Οι καταγγελίες συνεχείς, όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν «ότι δεν κάνουν κατάχρηση» του «εργοδοτικού τους» δικαιώματος, όσο κι αν προσπαθούν να κρύψουν τις συνεννοήσεις που κάνουν με τον υπουργό εσωτερικών και την κυβέρνηση για την άμεση προώθηση αντεργατικών ρυθμίσεων για τις «μετακινήσεις» κλπ. Ζήλος, σβελτάδα και αμεσότητα που αφορούν βέβαια μόνο την ενίσχυση και θωράκιση αντεργατικών ρυθμίσεων, κι όχι την ικανοποίηση των συλλογικών μας διεκδικήσεων.

Αυτή τη φορά «θύμα» συγκεκριμένων σκοπιμοτήτων έπεσε η προϊσταμένη του Τμήματος Γραμματειακής Υποστήριξης της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών του Βορείου Τομέα, που με απόφαση Περιφερειάρχη μετακινείται στο Τμήμα Ανωνύμων Εταιρειών της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Βόρειου Τομέα, Τμήμα του οποίου οι αρμοδιότητες εδώ και καιρό έχουν καταργηθεί!!!

Αντί να σκύψουν και να διερευνήσουν τις αναφορές, που έκανε η συναδέλφισσα, την «μετακινούν»!!!

Αντί να παρέμβουν να σταματήσει η τρομοκρατία, κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

Αντί να ακούσουν τις προτάσεις για την ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας, κωφεύουν.

Εύγε!!!

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνουν ποιους εργαζόμενους επιλέγουν να βάζουν απέναντι.

Για άλλη μια φορά δείχνουν στους εργαζόμενους το πως εννοούν την δημοκρατία, την διαφάνεια, την εξ-υπηρέτηση του πολίτη.

Να ξέρουν όμως ότι όσα αντεργατικά «εργαλεία» και να χρησιμοποιήσουν οι εργαζόμενοι δεν θα σκύψουν το κεφάλι, δεν θα κλείνουν τα μάτια τους. Θα συνεχίσουν να αντιπαλεύουν την τρομοκρατία, την αυθαιρεσία, τις αντεργατικές επιλογές και την πολιτική σας.