ΣΥΠΑ: Με την βρωμιά και την συκοφαντία νομίζουν ότι μπoρούν να χτυπήσουν τις κατακτήσεις μας - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

ΣΥΠΑ: Με την βρωμιά και την συκοφαντία νομίζουν ότι μπoρούν να χτυπήσουν τις κατακτήσεις μας

Σε μια σκληρή ανακοίνωση προχώρησε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής στην οποία σημειώνει:

Όπως μας καταγγέλθηκε, μόνιμοι συκοφάντες επαναλαμβάνουν ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου και ιδιαίτερα η πρόεδρος συνεργάστηκε με τον Προϊστάμενο της Γενικής Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής και Αλιείας και συμφώνησε μαζί του στο έκτρωμα που αυτός επεξεργάστηκε για τον Οργανισμό και συγκεκριμένα για την κατάργηση – συγχώνευση κτηνιατρικών τμημάτων!!!

Φαίνεται πως με βρωμιές και ψέματα προσπαθούν να αλλοιώσουν την αλήθεια και να μας συκοφαντήσουν.

Ποτέ ο Σύλλογος, ούτε η πρόεδρός του δεν έχει πάρει θέση υπέρ της κατάργησης κανενός τμήματος.

Ούτε ο Σύλλογος, ούτε η πρόεδρός του δεν έχει συναντηθεί ποτέ με τον Προϊστάμενο της Γενικής Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής και Αλιείας.

Κανείς μέχρι σήμερα ούτε η Περιφερειακή Αρχή, ούτε ο Προϊστάμενος της Γενικής Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής και Αλιείας δεν μας έχει στείλει κανένα σχέδιο ή προσχέδιο για τον Οργανισμό, δεν έχει ζητήσει τη γνώμη μας.

Στο Σύλλογο δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για κανένα σχέδιο Οργανισμού.
Ας αφήσουν λοιπόν στην άκρη τις βρωμιές τους… Ξέρουμε ότι η ισχυρή παρουσία, η δράση Συλλόγου και Ομοσπονδίας (ΟΣΥΑΠΕ), η κατάκτηση της ΣΣΕ «τσούζει» αρκετούς… και γι αυτό κρύβονται πίσω από ψέματα και συκοφαντίες.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!