ποπ-οτα-πυρά-κατά-δημάρχου-καταγ-634927
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ | 28.08.2019 | 13:52

ΠΟΠ – ΟΤΑ: «Πυρά» κατά δημάρχου – Καταγγέλλει κλίμα εκφοβισμού συνδικαλιστών

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει με ανακοίνωση της, η ΠΟΠ – ΟΤΑ εναντίον της δημάρχου Αγίου Δημητρίου και σημειώνει:

«Η Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου για μια ακόμη φορά συνεχίζει την τακτική των διώξεων εναντίον εργαζομένων και Συνδικαλιστών που ανήκουν στο Παναττικό Σωματείο ‘’Ο ΗΡΑΚΛΗΣ’’.

Αιτία της νέας δίωξης κατά του Αντιπροέδρου του ανωτέρω Σωματείου κ. Θανάση Αλεξόπουλου ο οποίος άκουσον – άκουσον βρέθηκε μερικά μέτρα μακριά από τον χώρο εργασίας του και στην ερώτηση της Δημάρχου γιατί βρισκόταν εκεί της απάντησε ότι τον στοχοποιεί.

Δυστυχώς η κ. Δήμαρχος κινείται ξεκάθαρα στην κατεύθυνση της καταστολής της Συνδικαλιστικής δράσης δημιουργώντας κλίμα εκφοβισμού στους Συνδικαλιστές και στους εργαζόμενους.

Καταγγέλλουμε αυτή την στάση της και καλούμε την Δήμαρχο έστω και τώρα την ύστατη στιγμή, να σταματήσει τις διώξεις κατά Συνδικαλιστών και υπενθυμίζουμε ότι και αυτοί είναι μέρος της Δημοκρατίας, και της Δημοκρατικής λειτουργίας των θεσμών.

Επίσης να υπενθυμίσουμε στην Δήμαρχο ότι πετυχημένος Δήμαρχος είναι αυτός που κάνει έργο στον τόπο του για τους Δημότες του και όχι αυτός που συστηματικά διώκει Συνδικαλιστές που δεν σκύβουν το κεφάλι και υπερασπίζονται τους εργαζόμενους και τα συμφέροντά τους».