ΠΟΕ-ΟΤΑ: Τρίωρη στάση εργασίας την Τρίτη - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
25
Οκτώβριος
Back

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Τρίωρη στάση εργασίας την Τρίτη

Σε τρίωρη στάση εργασίας από τις 12.00 μ.μ. έως τις 3.00 μ.μ. και παράλληλα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων,  προχωρά η ΠΟΕ – ΟΤΑ την Τρίτη 24 Ιουλίου, με αφορμή το οξυμένο πρόβλημα αντιμετώπισης των Δανείων των εργαζομένων.

«Διεκδικούμε να γίνει αποδεκτή η πρότασή μας για «ΚΟΥΡΕΜΑ» των Δανείων των εργαζομένων όχι μόνο στα Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αλλά και τις Ιδιωτικές Τράπεζες», αναφέρει στην ανακοίνωσή της Εκτελεστική Επιτροπή.

Συμπληρώνει δε, ότι «μόνο αν γίνουν ουσιαστικές παρεμβάσεις θα υπάρξει πραγματική ανακούφιση των εργαζόμενων που καθημερινά στενάζουν και οδηγούνται στην απόγνωση και στην εξαθλίωση από τις πολιτικές που εφαρμόζονται. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που αντιμετωπίζουμε συγχρόνως τη νέα φορολογική επιδρομή με τα εκκαθαριστικά της εφορίας αλλά και των υπόλοιπων χαρατσιών. Με τη μαζική, ενωτική και αγωνιστική παρουσία μας θα τους αναγκάσουμε να δώσουν λύση».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!