Π. Ι. Νήσων: Εγκρίθηκαν οι πρώτες 162 θέσεις εργασίας μέσω ΚΟΧ - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
22
Οκτώβριος
Back

Π. Ι. Νήσων: Εγκρίθηκαν οι πρώτες 162 θέσεις εργασίας μέσω ΚΟΧ

Τις πρώτες 162 θέσεις ενέκρινε το ΑΣΕΠ, για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και συγκεκριμένα για τις Π.Ε. Κέρκυρας, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου, στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμησης της ανεργίας «Κοινωφελής Εργασία» (ΚΟΧ). Έως το τέλος του μήνα, αναμένεται να ανακοινωθούν όλες οι εγκεκριμένες θέσεις ανά περιφερειακή ενότητα ξεχωριστά μαζί με τις ειδικότητές τους. Η ανακοίνωση για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών θα γίνει από την οικεία ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, καθώς και από την ιστοσελίδα του αρμόδιου φορέα, εν προκειμένω από την ιστοσελίδα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΒΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία έναρξης υποβολής των δικαιολογητικών αλλά και του απαιτούμενου φακέλου υποβολής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ 26610 48169, κα Ελένη Χαρτοφύλακα, Δευτέρα- Παρασκευή 10:00-14:00.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!