Κώστας Κορέλλης: Ανέστησαν τον… Πινόκιο λίγο πριν τα Χριστούγεννα!!! - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
27
Μάρτιος
Back

Κώστας Κορέλλης: Ανέστησαν τον… Πινόκιο λίγο πριν τα Χριστούγεννα!!!

Πριν από λίγο σε γενική συνέλευση εργαζομένων στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά, η ειδική γραμματέας της ΕΣΗΕΑ , Μάχη Νικολάρα, παρουσία και του υποφαινόμενου ( ως μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ), αποκάλυψε δημοσίως ότι δεν υπάρχει κανένα «ξεκλείδωμα» στο έτος 2018 για την ΚΥΑ που αφορά τα μισθολογικά κλιμάκια των δημοσιογράφων που εργάζονται στα δημόσια ΜΜΕ, όπως μας λένε εδώ και 2 μήνες.

Πριν από λίγο διάστημα, η πλειοψηφία Αντωνιάδου -Καπάκου, μας έλεγε μέσα στο ΔΣ ότι η νέα ΚΥΑ είναι στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για τις τελευταίες παρατηρήσεις.

– Μας έλεγαν επίσης ότι κατάφεραν να πείσουν τον Σκυλακάκη στο «ξεκλείδωμα» για το έτος 2018, μπροστά στις αντιδράσεις του Γιώργου Βότσκαρη και τις δικές μου, για το ότι απέτυχαν να πάρουν μισθολογικές αυξήσεις επί των κλιμακίων.

-Μας έλεγαν ότι το ξεκλείδωμα του 2018 σημαίνει μεσοσταθμική αύξηση της τάξης των 20-60 ευρώ μεικτά ανάλογα με τα χρόνια προϋπηρεσίας του καθενός. Όλα ήταν ψέμματα!!!

Τώρα μας λένε ότι ο Σκυλακάκης είχε συμφωνήσει στο ξεκλείδωμα του έτους 2018, αλλά δεν βγάζει νέα ΚΥΑ και ισχύει αυτή του 2019. Και συνεπώς δεν υπάρχει κανένα «ξεκλείδωμα» του έτους 2018 που πανηγύριζαν ότι πέτυχαν.

Ξεπέρασαν τελικά και τον Πινόκιο… στα ψέμματα που μας έχουν φλομώσει…

Κρινόμαστε και κρίνονται…

Κώστας Κορέλλης

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!