Κεφαλονιά: Απλήρωτοι δύο μήνες οι εργαζόμενοι καθαριότητας - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
18
Νοέμβριος
Back

Κεφαλονιά: Απλήρωτοι δύο μήνες οι εργαζόμενοι καθαριότητας

Κεφαλονιά: Απλήρωτοι δύο μήνες οι εργαζόμενοι καθαριότητας

Απλήρωτοι παραμένουν εργαζόμενοι στην Καθαριότητα της Κεφαλλονιάς και συγκεκριμένα στην «Εταιρία Διαχείρισης Αποβλήτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης».

Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες, εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι από τον Μάρτιο παρά τις οχλήσεις που έχουν γίνει στον πρόεδρο της ΕΔΑΚΙ κ. Γαβριελάτο.

Οι εργαζόμενοι ζητούν παρέμβαση από την δημοτική Αρχή και έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.

Ποια όμως είναι η ΕΔΑΚΙ; Η Εταιρία Διαχείρισης Αποβλήτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Α. Ε. (ΟΤΑ) και με τον διακριτικό τίτλο ΕΔΑ-ΚΙ Α.Ε. ΟΤΑ στεγάζεται στο Αργοστόλι.

Η ΕΔΑ-ΚΙ Α.Ε. ΟΤΑ αποτελεί καθολικό διάδοχο της πρώην Διαδημοτικής Επιχείρησης Καθαριότητας και Προστασίας Περιβάλλοντος Κεφαλονιάς και μοναδικοί μέτοχοι στην επιχείρηση είναι οι Δήμοι Αργοστολίου (80%), Σάμης (9,9%), Ληξουρίου (9,9 %) και Ιθάκης (0,2%).

Σκοπός  της Επιχείρησης είναι η λειτουργία του Χ.Υ.Τ.Υ που βρίσκεται στην περιοχή ΠΑΛΩΣΤΗ Ζόλων και είναι ιδιοκτησία της ΕΔΑ-ΚΙ Α.Ε. ΟΤΑ. Διαθέτει όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές όπως το σύστημα συλλογής και μονάδα επεξεργασίας στραγγιδίων, ζυγιστήριο με μονάδα καταγραφής κ. λπ (Εργοστάσιο Μηχανικής –Βιολογικής Επεξεργασίας  Απορριμμάτων και Βιολογικής Ιλύος).

Για το θέμα γράφει και η εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ:

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!