Δευτέρα
25
Σεπτέμβριος
Back

Kαταγγελία: Φραστικές επιθέσεις του αντιδημάρχου Ωρωπού σε εργαζόμενους καθαριότητας

Σε ανακοίνωση προέβη η Λαϊκή Συσπείρωση Ωρωπού, σχετικά με τα όσα έχουν γίνει στον Δήμο Ωρωπού. Τις προηγούμενες ημέρες το Συνδικάτο ΟΤΑ, είχε μιλήσει για φραστικές επιθέσεις του Αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου Ωρωπού, Ι. Κανελλόπουλου προς εργαζόμενους αλλά και για τις παράνομες εργασίες καθαριότητας σε σπίτια δημοτικών συμβούλων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Καταγγέλλουμε την δημοτική αρχή Ωρωπού και τα στελέχη της που συνεχώς επιτίθενται σε εργαζόμενους που διεκδικούν τα δικαιώματα τους, με τελευταίο κρούσμα την φραστική επίθεση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Ι. Κανελόπουλου σε τέσσερις εργαζόμενους, εκ των οποίων έναν εκλεγμένο συνδικαλιστή μέλος της διοίκησης του συνδικάτου ΟΤΑ, γιατί διαμαρτυρήθηκαν επειδή στις Αφίδνες οι εργαζόμενοι εναλλάσσονται στα απορριμματοφόρα ασταμάτητα χωρίς διάλλειμα, κάτι που θέτει σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια τους τη ζωή.
Επίσης, όπως καταγγέλλεται, τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής χρησιμοποιούν τους εργαζομένους του δήμου για προσωπικές τους δουλειές, όπως για παράδειγμα τον καθαρισμό από κλαδιά των σπιτιών τους!
Και σαν να μην έφθαναν τα παραπάνω, η δημοτική αρχή δεν δίνει ως οφείλει το γάλα στους εργαζόμενους στην καθαριότητα, κάτι που θέτει την υγεία τους σε μεγάλο κίνδυνο και παρόλο που η επιθεώρηση εργασίας έχει καταδικάσει την δημοτική αρχή για αυτό.
Τεράστια ευθύνη έχει ο δήμαρχος Ωρωπού Γ. Γιασημάκης για την ανοχή που δείχνει σε αυτά που συμβαίνουν.
Είμαστε το πλευρό των εργαζόμενων, ενάντια στην αυθαιρεσία της δημοτικής αρχής και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα τους.
Ο δήμος Ωρωπού δεν είναι τσιφλίκι της δημοτικής αρχής.

Τελευταία νέα:

Καλοκαιρινή άδεια-επίδομα: Τι ακριβώς δικαιούστε

ΥΠΕΣ: Εγκρίνει 155 προσλήψεις σε Δήμους και ΝΠΔΔ (απόφαση)

ΑΣΕΠ: “Τρέχουν” 139 προσλήψεις σε Δήμους της Αττικής

Σε πλήρη ισχύ η μαζικότερη επιδότηση για αντικατάσταση οχημάτων

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!