Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει τη διοίκηση του Αστέρα Βουλιαγμένης - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
24
Ιανουάριος
Back

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει τη διοίκηση του Αστέρα Βουλιαγμένης

Η ΓΣΕΕ με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τη διοίκηση της εταιρείας του Αστέρα Βουλιαγμένης και τη συμπεριφορά αυτής ως αντεργατικής με αφορμή την απαγόρευση της εισόδου στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του προέδρου του Σωματείου των εργαζομένων Τάκη Κούκου.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της, η ΓΣΕΕ, σημείωνει: «Μετά τις απολύσεις προσωπικού οι οποίες δεν έχουν τελειωμό, η διοίκηση έφτασε στο σημείο να απαγορεύσει την είσοδο στοξενοδοχειακό συγκρότημα του Προέδρου του Σωματείου των εργαζομένων Τάκη Κούκου, ο οποίος αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία για να εισέλθει στα γραφεία του Σωματείου.

Η ΓΣΕΕ στηρίζοντας τον αγώνα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων αλλά και του Σωματείου των εργαζομένων στον Αστέρα Βουλιαγμένης, ζητά την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Εργασίας και των ελεγκτικών μηχανισμών του ΣΕΠΕ, ώστε να μπει εδώ και τώρα οριστικό τέλος στις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της διοίκησης της εταιρείας.

Είναι απαίτησή μας η διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων στο ξενοδοχειακό συγκρότημα ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ καθώς και η τήρηση της νομιμότητας, μεδεδομένο το γεγονός ότι η επέμβαση στη συνδικαλιστική δράση αποτελεί παραβατική ενέργεια».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!