Γαλλία: Φωτογραφήθηκαν γυμνοί για να κάνουν πιο "σέξι" τη βιομηχανία - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
14
Ιανουάριος
Back

Γαλλία: Φωτογραφήθηκαν γυμνοί για να κάνουν πιο “σέξι” τη βιομηχανία

Με στόχο να κάνουν  πιο «σέξι» τη βιομηχανία στους νέους εργαζόμενοι και εργαζόμενες στα εργοστάσια της δυτικής Γαλλίας, φωτογραφήθηκαν γυμνοί για τις ανάγκες ενός ημερολογίου.

Το ημερολόγιο με τους ημίγυμνους εργάτες ήταν μια ιδέα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Νέων της περιοχής Σολέ, σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό L’Usine Nouvelle που δημοσιεύει τις φωτογραφίες στον ιστότοπό του.

Οι 12 συνολικά ασπρόμαυρες φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε διάφορα εργοστάσια της περιοχής και δείχνουν άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας να λειτουργούν συσκευές συγκόλλησης, τόρνους και άλλα βαριά μηχανήματα φορώντας μόνο τα… απολύτως απαραίτητα.

Όπως δημοσιεύει το ηλεκτρονικό περιοδικό, στόχος της δράσης αυτής είναι “να ανανεώσει την εικόνα της βιομηχανίας και να προσελκύσει νέους σε τομείς που αποδίδουν”.

Σημειώνεται ότι αυτήν την περίοδο η Γαλλία διέρχεται μια περίοδο σοβαρής αποβιομηχάνισης, ωστόσο οι υπηρεσίες εξεύρεσης εργασίας υποστηρίζουν ότι υπάρχουν πολλές θέσεις για ηλεκτρολόγους, χαλκουργούς, οξυγονοκολλητές, αλλά και σειρά από άλλες τεχνικές ειδικότητες.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!