Εργαζόμενοι: Το Μετρό ακινητοποιημένο και ο διευθύνων σύμβουλος διακοπές στις Κυκλάδες - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back
Πανόρμου

Εργαζόμενοι: Το Μετρό ακινητοποιημένο και ο διευθύνων σύμβουλος διακοπές στις Κυκλάδες

Εργαζόμενοι: Το Μετρό ακινητοποιημένο και ο διευθύνων σύμβουλος διακοπές στις Κυκλάδες

«Τη στιγμή που το νέο εργασιακό νομοσχέδιο-έκτρωμα τίθεται σε διαβούλευση επιτείνοντας την εργασιακή ανασφάλεια, την ίδια στιγμή εντός της ΣΤΑ.ΣΥ και παρά τις αλλεπάλληλες προσκλήσεις από τη μεριά των εργαζομένων για έναρξη διαπραγματεύσεων για τη νέα ΣΣΕ Ο Διευθύνων Σύμβουλος εξακολουθεί να σφυρίζει προκλητικά αδιάφορα», αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών.

Τονίζει ότι «πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που ακόμα δεν έχει εξηγήσει για ποιο λόγο έμεινε ακινητοποιημένος συρμός του Μετρό για χρονικό διάστημα δέκα ωρών στην αποβάθρα του σταθμού Μεταξουργείο στις 04/05/21.

Πως όμως θα μπορούσε άλλωστε να ενημερωθεί για τα παραπάνω όταν την ίδια μέρα που έλαβε χώρα το εν λόγω γεγονός βρισκόταν σε νησί των Κυκλάδων για εαρινή σιέστα.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που με έπαρση αυτοκράτορα προσβάλει το σύνολο των εργαζομένων αναθέτοντας μόλις προ δύο ημερών προσωρινά καθήκοντα Διευθυντή σε συνάδελφο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  χωρίς τα απαραίτητα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα. Φαίνεται για το Διευθύνοντα η απόκτηση πτυχίου συνιστά μια ασήμαντη λεπτομέρεια άνευ ουσίας. Επάξια κερδίζει πρωταγωνιστική θέση για τον εαυτό του στον καμβά της αναξιοκρατίας και της παθογένειας.

Είναι ο ίδιος που αποδέχεται αντισυναδελφικές και αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές που θίγουν το κύρος και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων. Άξιος λοιπόν ο παχυλός μισθός του, να τον χαίρονται η πολιτική ηγεσία και όλοι όσοι συνέβαλαν στην τοποθέτηση του στο τιμόνι της εταιρίας».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!