Εργαζόμενοι σε Βορίδη: Μοριοδότηση για συμβασιούχους Covid όπως στο «Βοήθεια στο Σπίτι» - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
3
Ιούλιος
Back

Εργαζόμενοι σε Βορίδη: Μοριοδότηση για συμβασιούχους Covid όπως στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

Τη δίμηνη παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων που είχαν προσληφθεί με συμβάσεις Covid αλλά και το αποκλεισμό του ενδεχομένου να δοθεί έξτρα μοριοδότηση σε μελλοντικές προκηρύξεις που ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Εσωτερικών Μ. Βορίδης σχολιάζει με ανακοίνωση της, η συνδικαλιστική παράταξη «Εργατική Αντεπίθεση» και συγκεκριμένα σημειώνει:

Ολοκληρώθηκε η επίκαιρη ερώτηση, στη Βουλή, του βουλευτή ΜεΡΑ25 ΚΡΙΤΩΝ ΑΡΣΕΝΗ για τα ζητήματα των Συναδέλφων Συμβασιούχων κοβιντ – 3κ.

Η επιτυχία της σημερινής κοινοβουλευτικής διαδικασίας ήταν ότι , μετά το “σφυροκόπημα” που δέχθηκε ο Βορίδης, ανακοίνωσε -πιεζόμενος- την παράταση των συμβάσεων, που λήγουν 31 Μαρτίου, μέχρι τις 31 Μαϊου του τρέχοντος έτους , δηλαδή κατά 2 μήνες και ως εκ τούτου θα αποφευχθούν οι απολύσεις των συγκεκριμένων Συναδέλφων.

Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι ΔΕΝ θα υπάρξει ΕΧΤRA μοριοδότηση σε -ενδεχόμενη- μελλοντική προκήρυξη μόνιμου προσωπικού για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας γιατί , όπως είπε, κάτι τέτοιο είναι …ΠΑΡΑΝΟΜΟ !!!

Ξέχασε μάλλον ο Βορίδης ότι πριν λίγους μήνες βγήκε προκήρυξη , από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με (ΥΠΕΡ)μοριοδοτηση για το “Βοήθεια στο σπίτι” με 84 μήνες προσαύξηση…

Εντυπωσιακό είναι ότι χαρακτήρισε τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας , όσο και τον Δήμαρχο (εκτός από την αριστερά), ΧΥΔΑΙΟΥΣ οι οποίοι εκμεταλλεύονται τους εργαζόμενους και ανέφερε ότι όποιος αιρετός παίρνει θέση υπέρ των εργαζομένων θα πρέπει να του γίνονται… καταλογισμοί , δηλαδή να πληρώνει από την τσέπη του μισθούς των εργαζομένων…!!!

Είναι δεδομένο ότι η συγκεκριμένη πολιτική τοποθέτηση, πέρα από το ότι θα συζητηθεί,
θα προκαλέσει “τριγμούς” στην κυβέρνηση.

Ως ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ τις στοχευμένες και ουσιαστικές παρεμβάσεις με μοναδική στόχευση να μην υπάρξει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!