Εργαζόμενοι ΚΔΑΠ: Οι περικοπές οδηγούν στην απαξίωση και στο κλείσιμο - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

Εργαζόμενοι ΚΔΑΠ: Οι περικοπές οδηγούν στην απαξίωση και στο κλείσιμο

Οποιαδήποτε μείωση χρηματοδότησης στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο κλείσιμο των δομών αυτών, αφού θα καταστήσει τις συγκεκριμένες δημοτικές κοινωνικές δομές μη βιώσιμες. Αυτό τονίζει με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης, σχολιάζοντας τη μείωση στα τροφεία των φιλοξενούμενων παιδιών στα ΚΔΑΠ, που έχει προτείνει ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης προς την ΚΕΔΕ (εδώ).

«Ζώντας μέσα (και όχι αποστασιοποιημένοι ) στα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και της ελληνικής οικογένειας ενώνουμε τη φωνή μας με τους δημάρχους όλης της χώρας και καλούμε τον υπουργό εργασίας κ. Ι. Βρούτση να προσπαθήσει για την αύξηση της χρηματοδότησης για να μην παρακολουθεί εξ αποστάσεως αυτό που εμείς καθημερινά ζούμε, τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας», καταλήγουν.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!