εργαζόμενοι-δ-χαϊδαρίου-σε-αναζήτηση-547290
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ | 14.10.2020 | 20:48

Εργαζόμενοι Δ.Χαϊδαρίου: Σε αναζήτηση απεργοσπάστη η δημοτική αρχή

Τη δημοτική αρχή καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων του δήμου Χαϊδαρίου για τη στάση της, ενόψει της απεργίας της Πέμπτης και σε ανακοίνωση του, σημειώνει:

Μεγάλη αποφασιστικότητα δείχνει η Διοίκηση του Δήμου Χαϊδαρίου όταν πρόκειται να αντιμετωπίσει απεργούς συναδέλφους. Δεν χάνει χρόνο και σπεύδει να βρει απεργοσπάστη σε αθλητική δομή του Δήμου (Κολυμβητήριο) προκειμένου να αντικαταστήσει εργαζόμενη που δηλώνει ότι θα απεργήσει την Πέμπτη 15/10/2020, ημέρα πανδημοσιουπαλληλικής απεργίας.

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι κυβέρνηση και δήμαρχοι είναι από την ίδια πλευρά του τραπεζιού. Σκοπός να τσακίσουν κάθε δικαίωμα και κάθε διεκδίκηση των εργαζομένων.

Η δε διοίκηση του δήμου μας προκειμένου να «σπάσει» την απεργία των εργαζομένων φτάνει στο σημείο να κάνει κουρελόχαρτα ακόμα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ώστε και με αυτή την επιλογή της να δώσει διαπιστευτήρια στην κυβέρνηση.

Από κοντά σε όλα αυτά είναι και ο διευθυντής και η προϊσταμενη της συγκεκριμένης υπηρεσίας, «στελέχη» με το ψηφοδέλτιο της Συνδικαλιστικής Ανατροπής (ο δε διευθυντής και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου μας) οι οποίοι με ιδιαίτερο ζήλο υπερασπίζονται την επιλογή της Διοίκησης.

Καλούμε τους συναδέλφους να μην φοβηθούν και να πάρουν μαζικά μέρος στην πανδημοσιουπαλληλική απεργία αύριο Πέμπτη 15 του Οκτώβρη δίνοντας δυναμικό παρών στις 10:00 στα Προπύλαια.

Είναι η μόνη απάντηση στην αντεργατική πολιτική και στον εκφοβισμό που προσπαθούν να ασκήσουν κυβέρνηση και δήμαρχοι!

Το Δ.Σ.του Συλλόγου

Εργαζομένων Δήμου Χαϊδαρίου