εργαζόμενοι-δ-αλίμου-κατά-ποε-οτα-και-σ-323195
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ | 25.01.2023 | 08:09

Εργαζόμενοι Δ. Αλίμου κατά ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΣΥΝ.ΑΝ: “Λογαριάζουν χωρίς τον «ξενοδόχο»”

“Το προεδρείο του Συλλόγου εργαζομένων και η ΣΥΝ.ΑΝ. Αλίμου συνεχίζει να γυρίζει την πλάτη στα προβλήματα των εργαζόμενων.”, καταγγέλλει η  Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων Δήμου Αλίμου με ανακοίνωσή της.

Και συνεχίζει:  “Έχουν υιοθετήσει μια απαθή στάση απέναντι στις αιτήσεις εκλεγμένων μελών για συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και οι ίδιοι είναι εξαφανισμένοι, προκειμένου να μην πάρουν θέση και αποφάσεις για σοβαρά εργασιακά θέματα. Παράλληλα, διαρρέουν ότι ο Πρόεδρος του  Συλλόγου συνταξιοδοτείται και «δεν τον βρίσκουν».

Μας «εκπλήσσουν» με την ικανότητά τους να επινοούν  διαρκώς νέα τεχνάσματα προκειμένου να καταστέλλουν και αντικαταστατικά να καταργούν την δράση του Συλλόγου.

Στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ ΟΤΑ που συνεδρίασε στις 18 Ιανουαρίου, με αφορμή το θανατηφόρο ατύχημα της συναδέλφου στο Δήμο Ξυλοκάστρου, παρευρεθήκαμε και  ζητήσαμε να κάνουμε παρέμβαση για τα προβλήματα των συναδέλφων, αλλά ο Πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ και Γεν. Γραμματέας της ΣΥΝ.ΑΝ. στους ΟΤΑ,  δεν μας επέτρεψε να πάρουμε τον λόγο διότι δεν προβλεπόταν από το καταστατικό, όπως ενημέρωσε το σύνολο των παρευρισκόμενων μελών του Γενικού Συμβουλίου.

Τους ενημερώνουμε όμως ότι λογαριάζουν χωρίς τον «ξενοδόχο». Δεν θα επιτρέψουμε την μετατροπή του Συλλόγου σε σωματείο σφραγίδα, όπως έχουν μάθει. Η Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση θα δίνει το παρόν στους χώρους εργασίας, πάντα δίπλα στους αγώνες των συναδέλφων για καλύτερες συνθήκες εργασίας και  βελτίωση των υπηρεσιών του Δήμου προς τον δημότη.”