εκλογές-συπα-στο-τιμόνι-η-ενωτική-αγω-962559
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ | 24.11.2021 | 09:22

Εκλογές ΣΥΠΑ: Στο τιμόνι η «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση»

«Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους μας στην Περιφέρεια Αττικής, που μας εμπιστεύτηκαν και σε αυτές τις αρχαιρεσίες και μας έβαλαν για μια ακόμη φορά στο τιμόνι του Συλλόγου μας», αναφέρει η «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση» στο Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ), σε ανακοίνωσή της για τα αποτελέσματα των πρόσφατων αρχαιρεσιών του ΣΥΠΑ. 

Τονίζει ότι «με την αυτοδυναμία που μας έδωσαν στο Διοικητικό Συμβούλιο, ανέδειξαν με αποφασιστικό τρόπο τη θέλησή τους να συνεχίσουμε μέσα από τον Σύλλογο τον δρόμο του αγώνα και της διεκδίκησης για τα δικά μας αιτήματα, για τις δικές μας ανάγκες».

Σημειώνει ότι «οι συνάδελφοί μας σταθήκανε κόντρα στη λάσπη, το ψέμα και τη συκοφαντία της παράταξης του εργοδοτικού ψηφοδελτίου, κόντρα στις πιέσεις και τους εκβιασμούς της περιφερειακής αρχής. Εξέφρασαν και με την ψήφο τους την απαίτησή τους να συνεχίσουμε να έχουμε Σωματείο και να μη μετατραπεί σε παράρτημα της διοίκησης. Με δυνατή φωνή απαίτησαν να συνεχίσουμε και μέσα από την ΟΣΥΑΠΕ τον δρόμο που χαράξαμε και καταφέραμε να δώσουμε ώθηση στη δράση όλων των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων των Περιφερειών».

Επισημαίνει ακόμα ότι «όλοι οι συνάδελφοι που δώσαμε τη μάχη και μέσα από το ψηφοδέλτιο της “Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης” δίνουμε και πάλι υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πείσμα να υπηρετούμε τα δικά μας συμφέροντα, ότι θα συνεχίσουμε αταλάντευτα να αγωνιζόμαστε για την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος, κόντρα στη γραμμή της υποταγής στην κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρηματικών ομίλων, που για λογαριασμό τους κυβερνήσεις, περιφερειακές και δημοτικές αρχές συνθλίβουν δικαιώματα, μισθούς και συντάξεις».

«Θα παλέψουμε για να εκφραστεί μεγαλύτερη συμμετοχή όλων των συναδέλφων στη νέα μας θητεία, σε όλα τα μέτωπα πάλης, που έχουμε μπροστά μας, προκειμένου να πολλαπλασιαστεί η δράση και η δυναμική μας, που αποτελούν προϋποθέσεις για καλύτερα αποτελέσματα στους αγώνες μας», καταλήγει.