Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθήνας: Στάση εργασίας λόγω απόλυσης συμβασιούχων - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
16
Οκτώβριος
Back

Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθήνας: Στάση εργασίας λόγω απόλυσης συμβασιούχων

Στάση εργασίας από τις 11.30 έως το τέλος της βάρδιας πραγματοποιούν αύριο οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Βρεφοκομείο της Αθήνας, ζητώντας συνάντηση με το δήμαρχο Αθηναίων και την πρόεδρο του Δημοτικού Βρεφοκομείου, Μ. Ηλιοπούλου. Αφορμή, σημερινή δικαστική απόφαση με την οποία απολύονται 265 από τους 425 συμβασιούχους του Δημοτικού Βρεφοκομείου, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Πάντως, ο γενικός γραμματέας του δήμου, Θ. Λιβάνιος, ανακοίνωσε ότι εάν οι συμβασιούχοι του Βρεφοκομείου χάσουν και τα ασφαλιστικά μέτρα, ο Δήμος Αθηναίων θα χρηματοδοτήσει από ίδιους πόρους 150 προσλήψεις διάρκειας 11,5 μηνών.

Παράλληλα προεκτείνοντας τα όσα είχε πει κατά τη συνέντευξή επί του 18μηνου απολογισμού του έργου του, ο Γ. Καμίνης, προανήγγειλε ότι θα ζητηθεί να χρηματοδοτηθούν επιπλέον 100 θέσεις από το ΕΣΠΑ και το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-12».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!