Δημόσιος Υπάλληλος ετών… 91 - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
26
Μάι
Back

Δημόσιος Υπάλληλος ετών… 91

Όχι μόνο επιορκους, αλλα και αιωνόβιους υπαλληλους διαθετει στην «μηχανή» του το ελληνικό Δημόσιο.

Όπως προκυπτει  από το πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή, υπάλληλος που διορίστηκε το 1968 εξακολουθεί να λαμβάνει κανονικά τον μισθό του αλλά και κίνητρα απόδοσης και πριν παραγωγικότητας.

Συμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωτο Θέμα», ο εν λόγω υπάλληλος είχε διοριστεί το 1968 ως νομικός σύμβουλος στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας και αφού έχει συμπληρώσει 45 χρόνια προϋπηρεσίας, ο νομικός σύμβουλος εξακολουθεί να λαμβάνει κανονικά όχι μόνο το μισθό του, αλλά και κίνητρα απόδοσης και πριν παραγωγικότητας. Από τον έλεγχο προέκυψε ότι ο 91χρονος έχει λάβει ποσά που φθάνουν ετησίως τις 30.000 ευρώ, ενώ πολλές υποθέσεις της υπηρεσίας έχουν ανατεθεί στην κόρη του, η οποία είναι επίσης δικηγόρος.

Σε άλλη περίπτωση που προέκυψε από τους ελέγχους της Επιθεώρησης,  υπάλληλος στην TEO A.E., σε τρία χρόνια πήρε υπερωρίες και οδοιπορικά ύψους 21.500 ευρώ, αν και απουσίαζε συνεχώς, αφού του χτυπούσαν την κάρτα οι συνάδελφοί του…

Διαβάστε επίσης:

«Κοπανατζήδες» σε 4 υπουργεία και τον ΕΟΤ
Χτυπούσε κάρτα στο Δημόσιο και δούλευε στο μαγαζί του!

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!