Δήμος Ωρωπού: Δικαστική δικαίωση για 11 συμβασιούχους -Επιστρέφουν στην εργασία - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
2
Φεβρουάριος
Back

Δήμος Ωρωπού: Δικαστική δικαίωση για 11 συμβασιούχους -Επιστρέφουν στην εργασία

Δήμος Ωρωπού: Δικαιώθηκαν δικαστικά. Επιστρέφουν στις θέσεις εργασίας τους, με προσωρινή διαταγή, έντεκα συμβασιούχοι – εργαζόμενοι στο Δήμο Ωρωπού, οι οποίοι απασχολούνταν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στις υπηρεσίες του Δήμου.

Η Πρόεδρος Υπηρεσίας του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών δέχθηκε το αίτημα προσωρινής διαταγής των εργαζομένων, υποχρεώνοντας το Δήμο Ωρωπού να τους απασχολεί στη θέση εργασίας τους καταβάλλοντας σε αυτούς τις νόμιμες αποδοχές τους, μέχρι την συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων τους, οι οποία προσδιορίστηκε για να συζητηθεί στις 3 Μαΐου 2023.

Οι συγκεκριμένοι συμβασιούχοι εργάζονται με διάφορες ειδικότητες. Συγκεκριμένα με την ειδικότητα ΥΕ Εργατών Καθαριότητας – Συνοδών Απορριμματοφόρων οι εννέα εξ αυτών, με την ειδικότητα ΔΕ Ηλεκτρολόγων ο δέκατος εξ’ αυτών και με την ειδικότητα ΥΕ Εργατών Ύδρευσης ο τελευταίος εξ αυτών.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!