δ-λυκόβρυσης-πεύκης-πέθανε-από-covid-εργαζ-762745
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ | 04.01.2022 | 19:43

Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Πέθανε από covid εργαζόμενος στην καθαριότητα

To Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης αποχαιρετά συνάδελφο στον τομέα της καθαριότητας που έχασε τη μάχη με τον covid.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Αντίο Παύλο…

Σήμερα Τρίτη 4 Γενάρη έφυγε από τη ζωή ο συνάδελφός μας, εργάτης καθαριότητας, που χρόνια εργαζόταν στην αποκομιδή, όντας ένας από τους αρχαιότερους εργαζόμενους του δήμου, χάνοντας την πολυήμερη μάχη με τον covid-19.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ο Παύλος είχε μόνο φίλους με την ευγένεια και το φιλότιμό του. Θα είναι πάντα μαζί μας.

Ο εφιάλτης της πανδημίας, με την απώλεια ανθρώπινων ζωών και την κατάρρευση των δημόσιων συστημάτων Υγείας, συνεχίζεται, παρά το γεγονός ότι, μετά από δύο χρόνια, η ανθρωπότητα έχει περισσότερα επιστημονικά εργαλεία στα χέρια της (εμβόλια, φάρμακα, επιστημονική γνώση και εμπειρία). Οι εργαζόμενοι παραμένουμε ανοχύρωτοι να θρηνούμε τους νεκρούς μας. Δεν υπάρχει ούτε μισό σημείο που η ζωτική ανάγκη να βγουν οι εργαζόμενοι όρθιοι από αυτή την τραγωδία να τέμνεται με τα πρωτόκολλα της εργοδοσίας, με τις προτεραιότητες των εμπορευματοποιημένων συστημάτων Υγείας. Συνεχίζουμε να παλεύουμε για να παρθούν άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας μας.

Οι σκέψεις μας είναι στο πλευρό της οικογένειας του συναδέλφου».