Δ.Αθηναίων: Απολύσεις συμβασιούχων 3Κ -Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημοτικό συμβούλιο - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
21
Μάι
Back

Δ.Αθηναίων: Απολύσεις συμβασιούχων 3Κ -Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημοτικό συμβούλιο

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του δήμου Αθηναίων A. Τσιατσιάμη είχαν σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr η δημοτική σύμβουλος Ντίνα Ρέππα και εκπρόσωποι της Εργατικής Αντεπίθεσης. Στόχος, να αποτρέψουν απολύσεις των εργαζόμενων με τους προσωρινούς πίνακες της προκήρυξης 3Κ, των οποίων οι συμβάσεις έληγαν σήμερα αλλά πήραν παράταση έως τα τέλη του χρόνου.

Τόσο η  κ Ρέππα όσο και οι συνδικαλιστές ζήτησαν από τον κ. Τσιατσιάμη να μην απολυθούν οι εργαζόμενοι ακόμη κι αν προσληφθούν όσοι βρίσκονται στους οριστικούς πίνακες της 3Κ, επικαλούμενοι την τροπολογία που ψηφίσθηκε στο Αναπτυξιακό νομοσχέδιο, η οποία δίνει δίμηνη παράταση (έως 31.12.19) στους εργαζόμενους με τους προσωρινούς πίνακες, ωστόσο δεν έλαβαν σαφή απάντηση από τον γενικό γραμματέα του δήμου.

Για το λόγο αυτό Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ μαζί με τους Συμβασιούχους του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ καλούν αύριο Πέμπτη στις 4.30 μμ στο Δημάρχείο Αθήνας, ΟΛΟΥΣ όσους πιστεύουν ότι «ο μόνος αγώνας που χάθηκε είναι εκείνος που δεν δόθηκε». Το αίτημα των Συμβασιούχων είναι να ληφθεί πολιτική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο για ανανέωση των υφιστάμενων συμβάσεων, μέχρι τέλος του έτους, όπως ο νόμος ορίζει.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!