ΑΣΕΠ: 2ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριό του με θέμα «Σταδιοδρομία στη σύγχρονη δημόσια διοίκηση - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
1
Ιούλιος
Back
ΑΣΕΠ: Έτσι αποδεικνύεται η γλωσσομάθεια (έγγραφο)

ΑΣΕΠ: 2ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριό του με θέμα «Σταδιοδρομία στη σύγχρονη δημόσια διοίκηση

Tο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕπ, στο πλαίσιο των δράσεων για συνεχή βελτίωση των διαδικασιών επιλογής προσωπικού στον δημόσιο τομέα, διοργανώνει την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 και ώρα 8:30 π.μ. το 2ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριό του με θέμα «Σταδιοδρομία στη σύγχρονη δημόσια διοίκηση: προκλήσεις και προοπτικές» στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης – Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου με την ευγενική υποστήριξη της Βουλής των Ελλήνων και του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στο Συνέδριο σημαντικές προσωπικότητες της Διοίκησης, της ακαδημαϊκής κοινότητας και εκπρόσωποι ευρωπαϊκών οργανισμών, θα αναδείξουν και θα συζητήσουν επίκαιρα ζητήματα αναφορικά με την επιλογή του ανθρώπινου δυναμικού στον δημόσιο τομέα, τις υπάρχουσες καινοτομίες και τις νέες τεχνολογίες και θα ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες σε σχέση με τη διοικητική πράξη, με στόχο τη διαμόρφωση μιας πιο αποτελεσματικής δημόσιας διοίκησης. Το αντικείμενο του Συνεδρίου δεν περιορίζεται μόνο στον τομέα των προσλήψεων, αλλά εξετάζει συνολικά όλη την πορεία της απασχόλησης στον δημόσιο τομέα, από τη διαγωνιστική διαδικασία της πρόσληψης έως την αξιολόγηση των υπαλλήλων και τις διαδικασίες επιλογής διευθυντικών στελεχών. Σκοπός του συνεδρίου είναι  να συμβάλει στην εξαγωγή χρήσιμων και πρακτικά υλοποιήσιμων συμπερασμάτων για τα κρίσιμα ζητήματα που εντάσσονται στο πεδίο των δραστηριοτήτων του Α.Σ.Ε.Π..

Οι εκδόσεις Σάκκουλα έχουν αναλάβει τη γραφιστική επιμέλεια του Συνεδρίου.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η  ΕΡΤ.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!