Τρίτη
23
Μάι
Back

Απολύσεις σε μεγάλη αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ – Κινητοποίηση εργαζομένων

Κινητοποίηση το Σάββατο 23 Οκτώβρη στις 10 π.μ. έξω από το MARKET IN της Χαριλάου Τρικούπη στα Γιάννενα διοργανώνει το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ιωαννίνων.

Απαιτεί από την εργοδοσία να υλοποιήσει την απόφαση του Δικαστηρίου και να επαναπροσλάβει τους εργαζόμενους.

Το Σωματείο σημειώνει «η στάση τους δεν μας ξαφνιάζει! Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Αυτός ο αγώνας που διαρκεί εδώ και 4 χρόνια μας έχει μάθει πως ότι έχουμε κατακτήσει, το έχουμε επιβάλει με τον αγώνα μας! Γι αυτό και τώρα με τον αγώνα μας θα επιβάλουμε να τους πάρουν πίσω στην δουλειά! Ξέρουμε καλά, οτι η επιστροφή μας στην δουλειά, ανοίγει το δρόμο για χιλιάδες άλλους συναδέλφους που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με την δική μας. Ότι η νίκη μας, τους “χαλάει” τη “σούπα” που στήνουν εδώ και χρόνια να έχουν ακόμα πιο φθηνούς και ακόμα πιο ευέλικτους εργαζόμενους. Γι αυτό και δεν το βάζουμε κάτω! Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι τέλους».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!