Άλιμος: Μαζική αποχή εργαζομένων που αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
19
Ιανουάριος
Back

Άλιμος: Μαζική αποχή εργαζομένων που αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας

Από τις 04.30 τα ξημερώματα της Κυριακής βρέθηκαν στο αμαξοστάσιο του δήμου Αλίμου συνδικαλιστές και μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, με στόχο να υπερασπιστούν την κινητοποίηση των συναδέλφων τους που αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας που επιχειρεί να περάσει η δημοτική αρχή Αλίμου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον αντιπρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Βασίλη Γκιτάκο, η σημερινή κινητοποίηση στέφθηκε με επιτυχία.

Αναλυτικότερα η ανάρτησή του στο facebook :

Η αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Αλίμου έγινε και …δικαστής αποφασίζοντας ότι η ΑΠΟΧΗ των εργαζομένων από την ΥΠΕΡΕΡΓΑΣΙΑ του Σ/Κ είναι παράνομη και καταχρηστική, επικαλούμενη τον νέο κάτεργο για τους εργαζόμενους που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (τόσα ξέρει, τόσα λέει) για το δικαίωμα στην απεργία.
Το ποιος φταίει για τις “πόρτες” που ανοίγει το άρθρο 211 του Αντεργατικού Νόμου 4512/2018 αναρωτηθείτε και απαντήστε μόνοι σας!!!
Με 100% επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σημερινή κινητοποίηση των εργαζομένων στον Δήμο Αλίμου που απείχαν μαζικά από την υπερεργασία της Κυριακής αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση της Καθαριότητας που επιχειρεί να περάσει ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή Αλίμου.
Οι απειλές τους έπεσαν στο κενό!
Από τις 4:30 το πρωί βρεθήκαμε στο χώρο του αμαξοστασίου στηρίζοντας με την παρουσία μας την κινητοποίηση!!!
Είμαστε ο εφιάλτης τους !!!
θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους!!!
η ιδιωτικοποίηση δεν θα περάσει !!!

Διαβάστε ακόμη στην aftodioikisi.gr : ΠΟΕ-ΟΤΑ: Παναττική στάση εργασίας κατά ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας του Δ.Αλίμου

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!