Τετάρτη
7
Ιούνιος
Back

ΑΔΕΔΥ: Μαζική η συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία και στα συλλαλητήρια

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και η κ. Κεραμέως δεν κατάφεραν, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειές τους, να «τρομοκρατήσουν» τους εργαζόμενους, μέσω της προσφυγής στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση σημειώνει σε ανακοίνωση της, η Α.Δ.Ε.Δ.Υ και συμπληρώνει:

Ο κόσμος της εργασίας τόσο στο δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα έδωσε και σήμερα – στην τρίτη κατά σειρά απεργιακή κινητοποίηση – μαζικά το «παρών» τόσο στην απεργία όσο και στα συλλαλητήρια που οργανώθηκαν σε όλες τις πόλεις της χώρας, για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο για τα εργασιακά, που καταργεί κατακτήσεις των εργαζομένων, ενός ολόκληρου αιώνα.

Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις με το Παλλαϊκό συλλαλητήριο που διοργανώνεται σήμερα, στις 18.00, στο Σύνταγμα από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!