δήμος-αλεξανδρούπολης-κατά-συμβασιο-86036

Δήμος Αλεξανδρούπολης κατά συμβασιούχων: Δεν δέχθηκε ούτε αναβολή της συζήτησης!

Σε μια πρωτοφανή αντεργατική ενέργεια προχώρησε ο δήμος Αλεξανδρούπολης κατά συμβασιούχων εργαζομένων. Συγκεκριμένα η δημοτική αρχή δεν δέχθηκε ούτε αναβολή της συζήτησης της προσωρινή διαταγής των 26 απολυμένων που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα, παρότι ο δικηγόρος των συμβασιούχων  τη ζήτησε για λόγους υγείας!

Σε ανακοίνωση της, η συνδικαλιστική παράταξη Εργατική Αντεπίθεση, σημειώνει:

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη να συζητηθεί η προσωρινή διαταγή των 26 απολυμενων Συναδέλφων Συμβασιούχων κοβιντ του Δήμου Αλεξανδρούπολης…

Για ευνόητους λόγους και για -προφανεις- λόγους υγείας ζητήθηκε αναβολή από τον δικηγόρο των Συναδέλφων μας.

Ο δικηγόρος του Δήμου Αλεξανδρούπολης μπήκε στην διαδικασία , ως μαινομενος ταύρος κατά των εργαζομένων, δεν σεβάστηκε ούτε την κατάσταση της υγείας του Συναδέλφου του !!! και συμπορεύθηκε με την δικηγορο της κυβέρνησης απορρίπτοντας την πρόταση για αναβολή της διαδικασίας…

Φυσικό επακόλουθο βεβαίως η έδρα να απορρίψει το αίτημα για ΑΝΑΒΟΛΗ !!!

Εύλογα 19 (από τους 26) Συναδέλφους αποσύρθηκαν και παραιτήθηκαν του δικογράφου της προσωρινης διαταγής μετά από εντολή του Δικηγόρου των εργαζομένων.

Η διαδικασία προχώρησε, όπως οι ίδιοι αποφάσισαν, για τους υπόλοιπους 7 που επέλεξαν το άλμα στο… κενό !!!

Κατά την συζήτηση προσωρινής διαταγής, ως ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, αιτήθηκαμε να παρέμβουμε Συνδικαλιστικά, ως οφείλαμε, ΥΠΕΡ των 7 Συναδέλφων Συμβασιούχων αλλά “ελέω” του αρνητικού κλίματος που διαμορφώθηκε με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη του Δικηγόρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης το αίτημα φυσικά απορρίφθηκε…!!!

Σήμερα λοιπόν μάθαμε , μεταξύ άλλων τραγελαφικων, ότι η νομική υπηρεσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης δρα ως …ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ???δείχνοντας πρωτοφανή αλαζονεία και απείθεια προς την απόφαση του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου της Αλεξανδρουπολης , δηλαδή, του ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΟΜΕΝΟΥ συλλογικού οργάνου του Λαού της ακριτικής Πόλης !!! το οποίο έχει ταχθεί ΟΜΟΦΩΝΑ ΥΠΕΡ των Συναδέλφων Συμβασιούχων κοβιντ.

Περιμένουμε αύριο την απόφαση για τους 7 απολυμενους Συναδέλφους μας…

Μετά την απόφαση έχουμε να πούμε πολλά…

“Εις αύριον λοιπόν τα σπουδαία”