οστοε-συμμετοχή-στην-κινητοποίηση-τω-753893
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ | 12.12.2022 | 16:50

ΟΣΤΟΕ: Συμμετοχή στην Κινητοποίηση των Συνταξιούχων της Εμπορικής Τράπεζας

Η Ομοσπονδία Συνταξιουχικών Τραπεζικών Οργανώσεων Ελλάδος  (ΟΣΤΟΕ) στηρίζει και συμμετέχει στη συγκέντρωση που πραγματοποιεί ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 10:00’ π.μ. μπροστά στον Άρειο Πάγο (Κυρίλλου Λουκάρεως & Λεωφ. Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι) όπου εκδικάζεται η αγωγή με θέμα – αίτημα:

Υλοποίηση της συμβατικής δέσμευσης – εγγύησης της Τράπεζας (Εμπορική Τράπεζα αρχικά, Alpha Bank σήμερα) για την καταβολή των συντάξεων σύμφωνα με το Καταστατικό του Ταμείου.

Όπως αναφέρει η ΟΣΤΟΕ σε σχετική ανακοίνωση, “καλούνται οι Σύλλογοι μέλη της ΟΣΤΟΕ να ενημερώσουν και να κινητοποιήσουν τα μέλη τους σε συμπαράσταση των συναδέλφων της Εμπορικής. Οι συνταξιούχοι τραπεζοϋπάλληλοι απαιτούμε σεβασμό και εφαρμογή των  συμβάσεων που έχουμε υπογράψει με τους εργοδότες μας και των υψηλότατων εισφορών που πληρώσαμε στο ακέραιο από την πλευρά μας.  Κάποτε πρέπει να πληρώσουν και οι τράπεζες….

Με την ενότητα όλων η φωνή μας γίνεται πιο δυνατή και «ταρακουνά» το εφησυχάζουν πολιτικό σύστημα που μας θεωρεί συνταξιούχους του «καναπέ». Στην ενότητα η δύναμη.  Με τον αγώνα η δικαίωση”.