Καταγγελία: «Τσεκούρι» 46€ στους χαμηλοσυνταξιούχους του ΟΓΑ - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
19
Ιανουάριος
Back

Καταγγελία: «Τσεκούρι» 46€ στους χαμηλοσυνταξιούχους του ΟΓΑ

Καταγγελία έφτασε στα γραφεία του aftodioikisi.gr και αφορά μείωση στους χαμηλοσυνταξιούχους του ΟΓΑ.
Η καταγγελία αναφέρει:
«Σε όλους τους χαμηλόμησθους συνταξιούχους του ΟΓΑ που πριν από ένα μήνα λάμβαναν το ποσό το 383,48 ευρώ τώρα τους έχει γίνει μια απάνθρωπη μείωση της τάξεως των 46,54 ευρώ. Προχθές πιστώθηκαν στους λογαριασμούς τους 336,94 ευρώ.
Είναι πολλοί οι χαμηλόμισθοι συνταξιούχοι της πόλης μου. Ο ΕΦΚΑ από το πρωί δεν μπορούμε να τον βγάλουμε και ο εκπρόσωπος του ΟΓΑ δεν γνωρίζει τίποτα γι’αυτή την μείωση στις συντάξεις.
 
Εκεί που όλοι λένε για αναδρομικά και αυξήσεις στις συντάξεις του δημοσίου, του ΙΚΑ κλπ κανένας δεν αναφέρει ότι τα χρήματα για τις αυξήσεις τα έχουν λάβει από τους χαμηλόμισθους συνταξιούχους που τώρα πρέπει να ζήσουν με 336 ευρώ.
Απορώ γιατί δεν έχει γίνει κανένας λόγος γι’αυτούς τους ανθρώπους που έχουν πληρώσει τις συντάξεις τους και έχουν δουλέψει σκληρά όλα αυτά τα χρόνια  στο πιο δυσκολότερο επάγγελμα που υπάρχει μέσα στον ήλιο και στην καθημερινή αγωνία αν και φέτος θα τα καταφέρουν ή θα χάσουν τα πάντα».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!