Υγειονομικοί, «αρνητές» του εμβολίου; Το περιστατικό-σοκ στο «Σωτηρία»

  • Απο Aftodioikisi News
  • 6 Μαΐου 2021 - 10:56
  • Comments Off

Υγειονομικοί, «αρνητές» του εμβολίου; Το περιστατικό-σοκ στο «Σωτηρία»

Η σκηνή που έλαβε χώρα στο νοσοκομείο «Σωτηρία» είναι ενδεικτική του κλίματος καχυποψίας που υπάρχει για τα εμβόλια και το οποίο, δυστυχώς, οδηγεί σε δυσάρεστες καταστάσεις.

Την περιγράφει, υπό τον τίτλο «Υγειονομικοί διασωληνωμένοι αρνητές του εμβολίου» ο «Βηματοδότης». Σύμφωνα με τη στήλη ο τελευταίος ασθενής που μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «ήταν ένας νοσοκομειακός γιατρός εν ενεργεία. Λίγο πριν τον διασωληνώσουν, διότι παρουσίαζε βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια και δεν μπορούσε να αναπνεύσει, εξέφρασε τη λύπη του γιατί δεν είχε εμβολιασθεί: «Δυστυχώς δεν πρόλαβα, ενώ είχα την ευκαιρία» είπε στους συναδέλφους του μέσα στην ΜΕΘ.»

Στην ίδια μονάδα, όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης» νοσηλεύονται ή έχουν νοσηλευθεί στο πρόσφατο παρελθόν άλλοι δύο εν ενεργεία νοσοκομειακοί γιατροί οι οποίοι επίσης δεν είχαν εμβολιαστεί.

Στις κλινικές covid του νοσοκομείου έχουν νοσηλευθεί αρκετές νοσηλεύτριες και νοσηλευτές. Όλοι τους δεν είχαν εμβολιασθεί. Συνηθέστερη δικαιολογία για τους υγειονομικούς που δεν έχουν εμβολιασθεί, όπως βεβαιώνει η διευθύντρια της κλινικής ΜΕΘ του Σωτηρία καθηγήτρια Εντατικολογίας – Πνευμονολογίας Αντωνία Κουτσούκου.

«Το σκεφτόμουν αλλά δεν αποφάσιζα» ή ακόμα «φοβόμουνα»!

H Ελλάδα σύμφωνα με ευρωπαϊκά στοιχεία είναι η προτελευταία χώρα στους εμβολιασμούς υγειονομικών.

Ένα ποσοστό γύρω στο 32% των υγειονομικών δεν έχει ή δεν θέλει να εμβολιασθεί.

ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΡΟΣ, ΜΕΘ, ΣΩΤΗΡΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]