Τουρκική πρόκληση με σίριαλ για τον Αχμέτ Σαδίκ

  • Απο Aftodioikisi News
  • 22 Απριλίου 2021 - 11:02
  • Comments Off

Τουρκική πρόκληση με σίριαλ για τον Αχμέτ Σαδίκ

Η διπλωματία της οθόνης.

Έπειτα από το σίριαλ για τις ταραχές του 1963 στην Κύπρο που γυρίστηκε ως επίσημη προπαγάνδα με τις οδηγίες της κυβέρνησης, ο Ερντογάν τώρα, όπως γράφουν τα «Νέα» επανέρχεται με ένα νέο παρόμοιο σίριαλ.

Σκέτη προπαγάνδα που προσπαθεί να κάνει παιχνίδι με την μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη.

Ο Ερντογάν έδωσε το πράσινο φως για να γυριστεί ταινία για τη ζωή τη δράση και το τέλος του Σαδίκ Αχμέτ βουλευτή και ιδρυτή του μειονοτικού κόμματος της Θράκης που ήταν η σημαντικότερη πολιτική μορφή της μειονότητας.

Ο Αχμέτ έχει αποκτήσει χαρακτηριστικά θρύλου μετά τον θάνατό του σε τροχαίο δυστύχημα που θεωρείται ύποπτο από πολλούς οπαδούς του που πανηγύρισαν την είδηση της ταινίας.

Και δεν είναι τυχαίο, όπως σημειώνει η εφημερίδα, ότι η παρουσίαση του trailer της ταινίας που γυρίζεται από τη δημόσια τηλεόραση έγινε λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη δημόσια αντιπαράθεση του Νίκου Δένδια με τον Μ. Τσαβούσογλου ο οποίος χαρακτήρισε τουρκική, τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη.

Ο διευθυντής της τουρκικής τηλεόρασης έκανε λόγο για έναν ηγέτη που εναντιώθηκε στην καταπιεστική πολιτική της Ελλάδας.

Μάλιστα, καταλάβαμε

ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΗΡΙΑΛ, ΑΧΜΕΤ ΣΑΔΙΚ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!