Πρόστιμο-μαμούθ σε επιβάτη χωρίς εισιτήριο-Πόσα θα πληρώσει στην Εφορία - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

Πρόστιμο-μαμούθ σε επιβάτη χωρίς εισιτήριο-Πόσα θα πληρώσει στην Εφορία

Πρόστιμο-μαμούθ σε επιβάτη χωρίς εισιτήριο-Πόσα θα πληρώσει στην Εφορία

Ένα ποσό πολλαπλάσιο, σχεδόν αστρονομικό ευρώ καλείται να πληρώσει στην Εφορία επιβάτης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς ο οποίος χρησιμοποίησε το λεωφορείο για να μεταβεί στην εργασία του χωρίς εισιτήριο δύο φορές αλλά οι ελεγκτές του βεβαίωσαν τα ανάλογα πρόστιμα που δεν εξόφλησε ποτέ με αποτέλεσμα τα χρέη να εμφανιστούν στο Taxisnet.

Τα περιστατικά καταγράφηκαν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και το εισιτήριο για χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς κόστιζε 1,40 ευρώ αλλά όπως αποδείχθηκε ο επιβάτης του λεωφορείου δεν είχε προμηθευτεί εισιτήριο με αποτέλεσμα οι ελεγκτές να του βεβαιώσουν πρόστιμο δύο φορές.

Ωστόσο ο επιβάτης δεν πήγε να εξοφλήσει το πρόστιμο που ανέρχονταν σε 84 ευρώ και έπειτα από μερικά χρόνια αντιλήφθηκε πως χρωστά στην Εφορία 1.491,84 ευρώ!

Ο επιβάτης του λεωφορείου χωρίς εισιτήριο μετά από επίσκεψη στην τοπική εφορία διαπίστωσε ότι το χρέος που εμφανίζονταν στο Taxisnet αφορούσε τα ανεξόφλητα πρόστιμα που του είχαν κόψει πριν από χρόνια οι ελεγκτές των λεωφορείων και είχε αφήσει απλήρωτα!

Κατόπιν προέβη σε ρύθμιση της οφειλής η οποία υπάχθηκε σε ρύθμιση 74 δόσεων ύψους 20,16 ευρώ η κάθε μία οι οποίες ακόμη εξοφλούνται…

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!