Πατούλης, μέσω «Νέων,» σε Μαρίνα: Yπάρχουν κόκκινες γραμμές!

  • Απο Aftodioikisi News
  • 8 Απριλίου 2021 - 08:41
  • Comments Off

Πατούλης, μέσω «Νέων», σε Μαρίνα: Yπάρχουν κόκκινες γραμμές!

Ένα μήνυμα κρυμμένο όσο χρειάζεται, αλλά με ξεκάθαρο αποδέκτη τη σύζυγο του, έστειλε μέσω της συνέντευξης του στα «Νέα» ο Γιώργος Πατούλης.

Ο περιφερειάρχης, αναφερόμενος στη σύζυγο του δήλωσε ότι «νοιώθω τρυφερότητα και αγάπη», στην ίδια απάντηση όμως, φαίνεται ότι έστειλε το δικό του μήνυμα που μπορεί να κωδικοποιηθεί ως εξής.

Έχω βάλει τις κόκκινες γραμμές μου, κάνε το ίδιο και εσύ.

Δήλωσε ο κ. Πατούλης όταν ρωτήθηκε, αν σχετίζεται ο θάνατος της μητέρας του με το διαζύγιο του.

Η μητέρα μου, δήλωσε, «ήταν πάντα πολύ διακριτική ακόμα και στο γάμο μου. Ίσως εξαιτίας αυτής της διακριτικότητας να μην ήμασταν τόσο κοντά στην έγγαμη ζωή μου. Υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές τις οποίες δεν θα ήθελα να δημοσιοποιήσω. Για τη Μαρίνα νοιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας.»

Είναι προφανές ότι το δεν ήμασταν τόσο κοντά με τη μητέρα μου στην έγγαμη ζωή μου, επειδή ήταν άνθρωπος διακριτικός και αμέσως μετά οι αναφορές σε κόκκινες γραμμές που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω, μπορούν να συμπυκνωθούν στη γνωστή λαϊκή ρήση. «Τα εν οίκω μη εν δήμω».

Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο κ. Πατούλης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΝΑ, ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!