«Οι δράστες της δολοφονίας του Καραϊβάζ δεν ήρθαν από το εξωτερικό»

  • Απο Aftodioikisi News
  • 13 Απριλίου 2021 - 13:08
  • Comments Off

«Οι δράστες της δολοφονίας του Καραϊβάζ δεν ήρθαν από το εξωτερικό».

«Εγώ πιστεύω ότι οι δολοφόνοι είναι Έλληνες ή αλλοδαποί που ζουν χρόνια στην Ελλάδα. Οι δράστες της δολοφονίας του Καραϊβάζ δεν ήρθαν από το εξωτερικό».

Η εκτίμηση αυτή έγινε στον ΑΝΤ1 και ανήκει στον απόστρατο ταξίαρχο  Θανάση Κατερινόπουλο.

Ο κ. Κατεριόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι η έρευνα για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, πρέπει να εστιαστεί πρώτα τα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου και εν συνεχεία στο σκούτερ στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

«Αν ψάχνουμε από το σκούτερ να βρούμε στοιχεία για να φθάσουμε στους δράστες… “κούνια που μας κούναγε”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έστελνε μηνύματα μέσω της πένας του. Πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί» τόνισε.

Ο κ.Κατερινόπουλος υπογράμμισε πως «εάν δεν του έκλειναν το στόμα, θα έτριζαν πολλές καρέκλες», και συμπλήρωσε πως επειδή ήταν έξυπνος άνθρωπος, «δεν μπορεί να μην έχει αφήσει κάπου αποθηκευμένα πράγματα».

Εξέφρασε τη βεβαιότητα πως οι δολοφόνοι δεν ήρθαν από το εξωτερικό: «Εγώ πιστεύω ότι οι δολοφόνοι είναι Έλληνες ή αλλοδαποί που ζουν χρόνια στην Ελλάδα», υπογράμμισε.

ΕΛΛΑΔΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΡΑΙΒΑΖ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!